Pla Buits

Sense títolL’Ajuntament de Barcelona està desenvolupant un projecte que anomena Pla Buits urbans amb implicació territorial i social. A la pàgina del projecte hi expliquen que es tracta de reunir idees per utilitzar espais dels barris de Barcelona, que pertanyen a l’Ajuntament però han quedat en desús. La cessió és per tres anys, i es dóna a entitats sense ànims de lucre a través d’un concurs. Els aspirants han de preparar un informe amb la seva proposta , i aquí és on hi ha la tasca lingüística transportable a l’aula.

Ara mateix, el projecte ja es troba en fase de condicionament dels espais segons els projectes guanyadors, però a la web hi ha el material essencial per tirar endavant la tasca: un petit dossier amb la descripció de cada espai i moltes fotografies, i també un model d’informe. Així, la tasca completa consta bàsicament de dues parts: crear una associació i preparar l’informe per presentar al concurs. A partir d’aquí, fer grups segons les aficions, triar el millor projecte, argumentar-ho, presentar-lo oralment i/o per escrit… Espero que us sigui útil!