Guia per als cercles de conversa

Sense títolAquest és un material d’aula fantàstic per als nivells A1-A2. Ha estat elaborat per l’associació Eina, i n’hi ha una adaptació de l’escola d’adults Els Tarongers de Mataró. És especialment adequat si els vostres alumnes tenen poques habilitats de lectoescriptura, perquè és una proposta per a aquest perfil d’aprenents. El material conté, a més, una gran varietat d’imatges sobre quatre temes:

  1. Ens coneixem
  2. On som?
  3. La nostra salut
  4. Treballem

Aquí podeu veure i descarregar les imatges, i aquí sota teniu la guia didàctica dels codis de conversa:

A partir de les imatges es proposen activitats d’expressió oral i de conversa sobre l’entorn immediat, i la veritat és que no hi falta de res. És un material útil, per tant, també per a qualsevol grup de principiants, perquè les imatges poden formar part de diverses activitats que us plantegeu dur a l’aula.

Heu treballat amb aquest material? Quina opinió en teniu?