Per Sant Jordi, una cançó

logo-cançons-de-sant-JordiAmb les orelles mig a la ràdio i mig a la son que encara me les tapava, vaig sentir una cançó que parla de la festa de Sant Jordi a Barcelona. És “Amagada primavera”, de Txarango. Vaig pensar que podia servir per tractar aquest tema a classe des d’una perspectiva una mica diferent, tant pel tipus de música com pel missatge que s’hi transmet. A més, hi ha diversos temes de conversa que poden lligar-s’hi.

Aquí teniu el material per a l’alumne que vaig preparar per a un grup de nivell B1. La primera part és l’exercici clàssic de sentir les paraules que hi falten, i després hi ha unes preguntes per resoldre i per conversar en grups. Finalment, ho vam comentar una mica tots junts. Vaig preparar-ho de forma força improvisada, segur que vosaltres hi sabreu veure punts per explotar que jo no vaig preveure –i, no cal dir-ho, ja els espero!

Per sentir la cançó, si teniu connexió a Internet a l’aula podeu utilitzar el vídeo següent, primer només escoltant-lo i després per comprovar si s’han sentit bé les paraules, perquè hi apareix tota la lletra.