Explica el que vulguis

Ajudem-los a girar! De: desdibuix - miquel Via: flickr.com

Ajudem-los a girar!
De: desdibuix – miquel Via: flickr.com

És important que els primers contactes amb la L2 siguin motivadors, i això inclou el clima del grup, el tracte del professor, les activitats, el tractament de l’error… Vaja, la multitud d’aspectes que formen part de l’aprenentatge. Un bon final de curs també té un valor motivador: deixar un bon record per continuar l’aprenentatge amb empenta.

En aquesta línia, us recomano aquesta activitat final per a un nivell de principiants: que expliquin el que vulguin durant un minut. Per a algú que ha tingut contacte amb una nova llengua durant amb prou feines dos mesos, és un repte i alhora un objectiu estimulant i abastable. Al mateix temps, el component personal, poder explicar-se en una nova llengua, és l’objectiu últim de tot estudiant, i aquesta activitat ho permet.

Per si us serveix, aquest és l’enunciat per lliurar als estudiants. Els resultats, us ho asseguro, són molt satisfactoris. Ja m’ho explicareu!