En vida vostra!

índexAquesta és l’entrada número 100 del bloc, i vull que serveixi per agrair-vos als lectors, seguidors i comentadors que m’hagueu fet l’honor de dedicar-hi temps. Gràcies a vosaltres he pogut repensar el que havia escrit, ampliar-ho amb ple de bones pràctiques que m’heu explicat de forma ben generosa i dialogar sobre ensenyament i aprenentatge de llengües. També m’heu mostrat amb fets que es poden construir intercanvis professionals ben profitosos a la xarxa, en moltes ocasions, sense que hi hagi coneixement cara a cara, i que la virtualitat és un bon espai per compartir, però també per reflexionar.

Voldria parlar dels comentaristes del bloc i recomanar-vos que els seguiu de prop:

LaMirandolina (@LaMirandolina) és una recercadora i reflexionadora infatigable. Té un bloc, Fent punxa al llapis.

La Neus (@neusurpi) és una artesana de l’ensenyament del català, i té propostes d’ensenyament molt originals i eficaces.

En Josep Miquel Arroyo (@jmab76) és professor de llengua en una escola d’adults, i un reflexionador de primera línia. Té un bloc docent, DidàcTIC, i és curador de Formació per a persones adultes, un recull on tots els recursos són utilíssims.

En Jaume (@Txaumell) també té un bloc, es diu La rebotiga, i hi trobareu un autèntic diari d’aprenentatge, un professor que no deixa res per verd i reflexiona minuciosament sobre la feina diària.

En Daniel Duran (@dobledrecasens) és un professor de català en projecte, que els alumnes estimaran per la seva sensibilitat.

L’Imma Moles (@immamoles) és una conversadora pausada i acollidora, i una dinamitzadora imparable.

La Cristina s’està preparant per ser professora de català per a adults, i fa pocs mesos que ha començat a fer classes. Ha començat per una escola dura, però que ensenya coses que no aprens enlloc més: nouvinguts amb graus d’alfabetització diversos. Està construint el seu PLE.

La Llibertat (@llibertatblanes) és professora de català i autora de llibres de text.

La Lourdes (@lourdessubira) també és professora de català, i fa treballar força els seus alumnes al diari d’aula. També ha presentat les seves impressions sobre avaluació i aprenentatge.

La donainvisible (@tedellimona) ens explica com és ensenyar ELE als austríacs, i sempre té idees fresques per a l’aula.

Amb en Daniel Jiménez ens acabem de conèixer, és professor d’ELE, i podeu anar veient la seva feina al seu bloc, Algarabías.

Moltes gràcies pel vostre temps i bon tarannà. Continuarem fent feina!