Vull que em contestis això!

Vaig treure aquesta activitat del recull 110 actividades para la clase de idiomas (Madrid, Edinumen, traducció de l’original en anglès editat per Seth Lindstromberg); un recull altament recomanable. És una activitat adaptable a tots els nivells i pot servir tant per fer un resum de final de curs, com un recordatori dels continguts de cursos passats a inici de curs, com una activitat centrada en un aspecte gramatical o el lèxic d’un tema concret.

Es tracta de preparar unes targetes amb respostes abans de la classe (aquestes estan pensades per a un curs intermedi). A l’aula, situeu els alumnes per parelles i doneu la meitat de targetes a cadascú. Per torns, cada alumne ha de fer les preguntes adequades al company per aconseguir que li respongui el que diu la targeta.

És una activitat amb una certa dificultat, però que resulta sempre molt motivadora i, sobretot, que exigeix als estudiants que utilitzin recursos lingüístics molt variats.