Cega-cegues, boig-bojos…

Aquesta és una activitat de morfologia per als estudiants de nivell intermedi. Es tracta d’un memory amb les quatre formes de flexió d’adjectius que es formen de manera diferent: dolç, fix, ros, boig, baix, gras, nou, menut, cec, nul, lleig, bonic, esquerrà i negre.

Al document hi ha les instruccions del joc, la taula amb les solucions i les fitxes per tallar.

El joc està pensat per fer parelles del mateix gènere i nombre diferent (dolç-dolços, boja-boges) ; és més senzill si imprimiu singulars i plurals de color diferent (disminueixen les possibilitats d’error a l’hora de triar dues fitxes), però també podeu imprimir-ho amb el mateix color,  i en aquest cas els estudiants hauran de pensar si les fitxes que giren són singulars o plurals. D’aquesta última manera és més complicat, però també és possible i també els agrada.

Per jugar, feu parelles o, com a màxim, grups de tres, perquè tinguin més possibilitats d’èxit quan recorden on són les fitxes que han girat els companys.

Si ho proveu, ja ens ho explciareu!